Coach Uden

Coach in Uden voor helen op natuurlijke wijze

 

Zit je niet lekker in je vel en ben je daarom op zoek naar een coach in Uden? Heb je allerlei vage pijnklachten waar je de vinger maar niet op kunt leggen? Of ervaar je een gebrek aan energie, angsten of slaap je slecht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik werk als coach in Uden, waarbij ik me op diverse aspecten van je gezondheid focus. Je gezondheid valt of staat immers niet met één onderdeel, maar omvat vele facetten en aandachtspunten. Je voeding staat wel altijd centraal, want als je je lichaam geeft wat het nodig heeft is het al veel beter in staat om te helen en in balans te blijven. Als orthomoleculair therapeut analyseer ik jouw voedingspatroon, en geef ik je aan de hand van jouw klachten een gericht advies.

Coach Uden

Coach in Uden voor een EMB test

 

Het advies dat ik als coach in Uden uitbreng kan betrekking hebben op het eten (of juist vermijden) van bepaalde voedingsmiddelen. Als het niet direct duidelijk is waar de klachten vandaan komen kan een EMB test uitkomst bieden. Ik neem daarvoor wat bloed bij je af en stuur dit naar een laboratorium. Daar wordt het getest op diverse zaken, waar ik een uitgebreid verslag van krijg. Er wordt bijvoorbeeld getest op een darmverstoring, leverbelasting, vitaminen- en mineralentekorten en vrije radicalenbelasting. Al deze waardes leveren een zeer compleet beeld op van jouw gezondheid op dit moment, en zijn een uitgangspunt voor het voedingsadvies dat ik als coach in Uden uitbreng.

De verbinding tussen lichaam en geest

 

De juiste voeding geeft je op lichamelijk vlak precies wat je nodig hebt om te herstellen. Als natuurgeneeskundig therapeut in Uden help ik je de juiste balans te creëren in de voedingsstoffen die je binnenkrijgt, waardoor je al vele malen sterker staat. Echter, het lichaam en de geest zijn op krachtige wijze met elkaar verbonden. Daardoor is het ook vaak nodig om aandacht te schenken aan wat er zich voordoet in jouw (onderbewuste) geest.

Als coach in Uden help ik je zonder oordeel en met oprechte aandacht naar binnen te kijken. Ik help je voelen of ervaren welke emoties, gevoelens, negatieve overtuigingen en trauma’s opgeslagen liggen in je onderbewuste. Alles wat je tegenkomt gaan we elimineren of ombuigen naar iets wat jou op dit moment beter dient. Zo werk je aan een gezonde geest, die vrij is van ballast uit het verleden of zorgen over de toekomst, en ook dat heeft een grote invloed op jouw algehele gezondheid.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen of wil je direct een afspraak maken? Neem dan contact op via 06-30753158 of info@gezondenbewust.nl voor meer informatie.