Logo Gezond en Bewust
Logo Gezond en Bewust

Wat anderen zeggen.

Nina is een lieve vrouw die weet waar ze over praat. Ik benader haar weleens op moeilijke momentjes en ze is de enige die mij op zo'n moment volkomen begrijpt en mij de handvaten kan geven die ik dan nodig heb. Ze is heel eerlijk open en oprecht. Dat is niet altijd even prettig maar wel heel erg nodig. Je weet precies wat je aan haar hebt. Ze houd je een spiegel voor. Ze zet je weer met beide benen op de grond wat soms even nodig is.

Ze heeft bij mij de EMB-bloedtest gedaan en ik stond versteld van alles wat daaruit kwam. Aan de hand van die uitslag heeft ze een plan opgesteld. Hierin staat precies beschreven waar mijn lichaam verkeerd op reageert, welke stofjes ik mis, of juist te veel aanmaak enz. enz. Bijzonder om te zien dat alles zo nauw met elkaar in verbinding staat. Ik ben nog maar net begonnen maar ik ervaar nu al veel minder last van mijn PDS en met name stress kan ik veel beter handelen. Ook slaap ik veel beter. Over een tijdje zal ik weer een verslagje doen. Mocht je twijfelen? Heb je vragen? Stuur haar een mailtje of bel haar op. Ik denk dat ze zomaar eens de uitkomst zou kunnen betekenen naar een heel ander leven zonder (onverklaarbare) kwaaltjes!
Groetjes Janneke.

Lieve Nina,

Enorm bedankt voor je hulp. Ik ben me op verschillende vlakken zoveel beter gaan voelen. Ik ben ervan overtuigd dat me dat echt geholpen heeft om zwanger te worden. Je bent een topper!

- x - Janneke