Logo Gezond en Bewust
Logo Gezond en Bewust

Een geurig cadeautje speciaal voor JOU

Persoonlijke blend van essentiële oliën

Recentelijk heb ik voor mezelf een cadeautje uit mogen pakken. Namelijk het ‘op gevoel’ samenstellen van een combinatie van essentiële (etherische) oliën, een olie blend. Een essentiële olie kan een heel ondersteunend en heilzaam effect hebben op mentaal, fysiek en emotioneel gebied en op het bewustzijn. Meerdere oliën samengevoegd hebben een krachtig synergetisch effect.

Afstemming

Bij het samenstellen van een blend stem ik me eerst af op mezelf, ik zorg dat ik goed in mijn gevoel, dus in mezelf aanwezig ben. Dit om ervoor te zorgen dat er geen gedachtes doorheen lopen die mij bv. laten denken dat een bepaalde olie er niet in mag of kan of een andere juist wel. Het is dus echt een ‘gevoelsding’.

Als ik dan goed afgestemd ben op mezelf en m’n gevoel, stem ik me vervolgens af op de persoon voor wie de olie blend bestemd is. Ik kan dan op een bepaald moment voelen welke oliën voor die persoon ondersteunend kunnen zijn. Dan neem ik die betreffende oliën erbij en doe ik ze, ook weer op gevoel, samen in een flesje. Van de ene olie wat meer en van de andere wat minder.

Essentie

Zo stel ik dus een blend samen waarvan blijkt dat mensen daar bijvoorbeeld blij van worden, beter in hun gevoel komen, beter afgestemd zijn op zichzelf of zich meer verbonden voelen met zichzelf. Dat zijn althans een aantal reacties die ik terug gekregen heb van mensen voor wie ik een blend heb samengesteld. Mijn eigen ervaring daarbij is dat ik beter kan voelen op een (diepere) laag waar ik niet precies de vinger op kan leggen. Een essentiële olie bestaat eigenlijk uit de essentie van de betreffende plant/bloem/vrucht/boom waarvan de olie gemaakt wordt en kan ons ook helpen om onze essentie beter te voelen.

Essentiële oliën zelf samenstellen

Natuurlijke parfum

Omdat een blend echt voor iemand persoonlijk wordt samengesteld, krijg ik vaak als reactie terug dat mensen het heel lekker vinden ruiken en dat ze vinden dat de geur echt bij hen past. En dat is eigenlijk ook altijd wat ik heel duidelijk voel als ik een blend heb samengesteld. Dus het is ook nog eens een lekkere, hele fijne en natuurlijke parfum, maar dan uiteraard zonder synthetische toevoegingen die in een gewone parfum zitten. Dus wellicht ook daarom heel erg geschikt en leuk om te geven als (kerst) cadeautje aan jezelf of aan iemand anders.

Werking

De olie doet al z’n werk door alleen al aan het flesje te ruiken. Ook kun je een druppeltje in je hand doen, even wrijven en met je hand een kommetje maken over je mond en neus en de geur inademen. Ook kun je de olie aanbrengen op de huid of kleding (als parfum) of op het kussen, een druppeltje onder de voeten aanbrengen of in de lucht verstuiven via een diffuser.

De blend zit in een 5 ml. flesje (ongeveer 100 druppels) en kost € 50,00.

Indien je bij mij een EMB consult boekt, krijg je van mij de olie blend cadeau (mede omdat een olie blend ook het zelfgenezend vermogen kan ondersteunen).

Als je dit jezelf en/of iemand cadeau wilt geven, dan kun je mij een berichtje sturen via info@gezondenbewust.nl