Natuurgeneeskundig therapeut

Natuurgeneeskundig therapeut in Uden

In mijn praktijk werk ik als natuurgeneeskundig therapeut in Uden. Dit houdt in dat ik jou help genezen op een 100% natuurlijke, holistische manier. Ik besteed daarbij zowel aandacht aan jouw (onderbewuste) geest en mindset als aan je voeding. Zodoende heb ik je als coach in Uden veel te bieden, en kan ik je aan de hand van diverse methodes helpen in balans te komen.

Als natuurgeneeskundig therapeut ligt de focus in de eerste plaats op je voeding. Een veel voorkomende reden dat mensen fysieke klachten ervaren is namelijk dat ze ongezonde voeding tot zich nemen, of zonder dat ze het weten bepaalde allergieën of intoleranties hebben. Aan de hand van een EMB test kan veel duidelijk worden met betrekking tot deze intoleranties, maar het levert ook waardevolle informatie over je algehele gezondheid op. Een darmverstoring of een hoge leverbelasting bijvoorbeeld, maar ook eventuele vitaminen- en mineralentekorten en andere energetische belastingen.

Natuurgeneeskundig therapeut

Natuurgeneeskundig therapeut in Uden voor voedingsadvies

 

Aan de hand van jouw verhaal en deze EMB test stel ik een voedingsadvies op maat op. Dit advies zal zowel bestaan uit algemene tips en richtlijnen als adviezen die betrekking hebben op jou als individu. Ik raad als natuurgeneeskundig therapeut in Uden bijvoorbeeld iedereen aan om zo min mogelijk geraffineerde suikers te eten. Andere adviezen kunnen echter betrekking hebben op waar jij zelf gevoelig op reageert, en zijn dus voor iedereen anders.

Het advies richt zich doorgaans op voedingsmiddelen waar jij goed op zult reageren, soms in combinatie met extra suppletie. Het is altijd belangrijk om eerst te kijken of je de benodigde voedingsstoffen via je voeding binnen kunt krijgen. Pas als dat niet lukt of het tekort is op dit moment te groot zal ik je als orthomoleculair therapeut in Uden een specifiek supplement aanraden. Daarmee versnel je het proces, wat in sommige gevallen gewenst is.

Het belang van de juiste mindset

Als natuurgeneeskundig therapeut in Uden help ik je zowel op fysiek als mentaal vlak in balans te komen. Je lichaam en geest zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, en ze hebben een sterk effect op elkaars functioneren. Door aandacht te besteden aan jouw mindset, wat er mentaal speelt en wat je op onbewust niveau te verwerken hebt kun je grote stappen zetten richting de juiste richting. Dit doen we aan de hand van diverse methoden, die veelal betrekking hebben op Quantum Fysica, oftewel hetgeen waar je je aandacht op richt groeit.

Heb je interesse in mijn coaching of wil je eerst wat meer informatie over wat ik voor je zou kunnen betekenen? Neem dan contact op via 06-29506218 of info@gezondenbewust.nl voor meer informatie.