Orthomoleculair therapeut Uden

Orthomoleculair therapeut in Uden

De voeding die je eet is van grote invloed op hoe je je voelt, zowel fysiek als mentaal. Als orthomoleculair therapeut in Uden geef ik jou een passend advies, wat ik baseer op jouw verhaal en een eventuele EMB test. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat een tekort aan bepaalde voedingsstoffen klachten kan veroorzaken. Je kunt daarbij denken aan huidklachten, chronische pijn of vermoeidheid, maar ook stress of spanning kunnen hun oorsprong vinden in je voedingspatroon. Uiteraard kunnen deze ook door psychische factoren worden veroorzaakt. Daarom besteed ik als orthomoleculair therapeut in Uden tevens aandacht aan je psyche en je mindset. Het lichaam en de geest zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden, en hebben een sterke invloed op elkaar.

Orthomoleculair therapeut Uden

Orthomoleculair therapeut in Uden voor psychische ondersteuning

 

Naast de op maat gemaakte voedingsadviezen die ik als orthomoleculair therapeut in Uden geef kun je ook bij mij terecht voor psychische ondersteuning. Ik ben geen psycholoog, maar ik heb wel veel ervaring en inzichten opgedaan met betrekking tot het dealen met obstakels, stress en tegenslagen. Iedereen komt uitdagingen in het leven tegen, en soms zelfs fikse trauma’s. De manier waarop je daar mee omgaat bepaalt grotendeels hoe je je voelt, ondanks dat je een situatie niet altijd kunt controleren.

Ik leer je als coach in Uden bepaalde technieken en methodes aan waarmee je deze uitdagingen het hoofd kunt bieden, en je leven kunt vormgeven op een manier die bij je past. Dit doen we aan de hand van een krachtige, positieve mindset en technieken uit de Quantum Fysica. Alles wat je aandacht geeft groeit, en op veel zaken in jouw leven heb je met je geest veel meer invloed dan je denkt.

Op natuurlijke wijze herstellen en in balans blijven

 

De gedachte achter mijn werk als coach en orthomoleculair therapeut in Uden is dat jouw lichaam zelf heel goed weet hoe het moet helen, maar daar wel de juiste voorwaarden voor nodig heeft. Gedurende mijn coaching besteed ik aandacht aan alle vlakken waarop je ondersteuning kan gebruiken, wat dus zowel op fysiek als mentaal vlak kan zijn. Dit maakt dat mijn adviezen voor iedereen anders zijn, want ieder mens is anders, heeft andere klachten en een andere zienswijze. Dat is wat mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut zo ontzettend mooi maakt. Ik hou ervan om de veranderingen te zien die ik bij iemand teweegbreng, en iemand te zien opbloeien.

 

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Bel of mail me gerust en leg jouw klachten aan me voor. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.