Logo Gezond en Bewust
Logo Gezond en Bewust

SamenKracht-sessie

Door voortschrijdend inzicht, het volgen van intensieve trainingen en vooral een diep gevoel en weten is mij duidelijk geworden dat ‘menselijke aandacht’ de sleutel is. Heel graag faciliteer ik dit voor je middels een SamenKracht sessie.

De Kracht onder de klacht met SamenKracht sessie

Kracht onder de klacht

In zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde gaat men uit van oorzaak-gevolg-oplossing. Maar je kunt (fysieke/mentale) verstoringen ook op een andere manier benaderen en dat is door zuivere, menselijke aandacht (ofwel het toepassen van kwantumfysica).

De meeste klachten en aandoeningen ontstaan omdat er iets stagneert in de energie. Dit heeft met jouw krachtveld te maken. Een verstoring in dit krachtveld maakt dat wij dat krachtveld niet meer goed kunnen voelen en in plaats daarvan trauma, pijn, klachten etc. ervaren. Door (als ‘therapeut’) geen gedachtes over een situatie te hebben, geen mogelijke oorzaken te bedenken en niet met een oplossing te komen, ontstaat er ruimte voor andere mogelijkheden die zich kunnen aandienen.

Tijdens een SamenKracht sessie ben ik in volledige gelijkwaardigheid en met zuivere aandacht aanwezig bij jou en jouw situatie; wat jij te vertellen hebt. Door met menselijke aandacht aanwezig te zijn, kan er beweging komen in een verstoorde situatie zodat daarvoor in de plaats een situatie kan aansluiten op wie jij Echt bent. En waardoor jij jouw kracht weer beter kunt gaan voelen. De verstoring die jij ervaart, maakt weer plaats voor jouw kracht.

Ik kan dus niets voor jou oplossen of je genezen, maar ik kan wel oprechte en liefdevolle aandacht voor jou faciliteren waardoor er iets in beweging kan komen.

Als jij het gevoel hebt dat ik hierin iets voor je kan betekenen, nodig ik je vanuit hartelijkheid en gelijkwaardigheid uit om met mij contact op te nemen.

De uitwisseling voor een SamenKracht sessie bedraagt € 75,00.

 

Meer informatie over kwantumfysica, bewustzijn en wat we met een aantal mensen aan het neerzetten zijn is binnenkort te lezen op: www.stichtingnatuurlijkherstel.nl