Logo Gezond en Bewust
Logo Gezond en Bewust

Voedingssupplementen

Goede supplementen in geconcentreerde en juiste hoeveelheden kunnen helpen bij het opheffen van tekorten, ze vullen de door ziekte en stress opgebrande vitaminen en voedingsstoffen weer aan. Ze kunnen helpen de weerstand te herstellen en de energievoorziening op te bouwen door het lichaam te voorzien van natuurlijke voedingsstoffen. Hiermee wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam op een krachtige manier bevorderd.

De belangrijkste reden om een voedingssupplement te nemen is het bevorderen van de gezondheid en het zelf genezend vermogen door het nemen van optimale dosering in plaats van een minimale dosering suppletie. Uiteraard heeft een gezonde basisvoeding eerst prioriteit.

Mede door mijn achtergrond en ervaring in een gezondheidswinkel ben ik bekend met een verscheidenheid aan voedingssupplementen, de verschillen in werkzaamheid, kwaliteit en prijs. Ik ben niet merk gebonden en kijk altijd welk specifiek supplement op dat moment voor diegene het meest geschikt is.

Voedingssupplementen en zelfgenezend vermogen van het lichaam

Medicinale cannabisolie

De afgelopen jaren ben ik als vrijwilliger werkzaam geweest bij een stichting die medicinale cannabisolie verstrekt aan iedereen die het voor therapeutische/medische doeleinden wenst te gebruiken en/of nodig heeft. Hierdoor ben ik goed op de hoogte van de toepassingen, resultaten, achtergrond en gebruik hiervan en ik kan je zo nodig doorverwijzen naar deze stichting indien je hier meer informatie over wenst en/of dit wilt proberen of gebruiken.